Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Алімов Сулейман"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт їдальні для військовослужбовців в м. Роздільна Одеської обл.
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Алімов Сулейман
    Кваліфікаційна робота бакалавра, метою якого є проект їдальні для військовослужбовців в м. Роздільна Одеської обл., містить наступні розділи: Метою диплому є проектування їдальні для військовослужбовців. Їдальня буде працювати на сировині. Дана їдальня є закладом харчування із зосередженим контингентом споживачів. Їдальня буде працювати із 7.00 до 22.00 год. Форма обслуговування – самообслуговування. В їдальні передбачаються наступні прийоми їжі: сніданок, обід, вечеря. Тобто використовується комплексне меню. Тому при складанні комплексного харчування враховуються фізіологічні потреби військовослужбовці. Військовослужбовці, що знаходяться на дислокації у військовій частині відносяться до 3 групи за інтенсивністю праці (працівники зайняті середньої тяжкості роботи, середньою фізичною активністю, коефіцієнт фізичної активності – 1,9). Добові норми споживання основних харчових речовин для військовослужбовців затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 р. № 426. Для досягнення поставленої мети визначені наступні завдання: - розглянути характеристику їдальні, що проектується; - скласти техніко-економічне обґрунтування проекту; - розробити концепцію підприємства й моделювання виробничих і технологічних процесів; - скласти меню і розробити виробничу програму підприємства; - розрахувати сировинну відомість, виробничі цехи закладу, кількість обладнання, чисельності персоналу та площі цехів; - зробити проектування торгівельних та допоміжних приміщень; - забезпечити охорону праці та цивільний захист на підприємстві; - розрахувати економічні показники роботи підприємства.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок