Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Албул, Юлії"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Експертна оцінка якості кабачкової ікри, що
    (ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Албул, Юлії
    Тема дипломної роботи «Експертна оцінка якості кабачкової ікри, що реалізується в торговельних мережах міста Одеси». Диплом містить 4 розділи, висновки до 4 розділів, загальні висновки і рекомендації, 2 рисунків, 17 таблиць, список літератури, який включає 30 найменувань. Зміст роботи викладено на 55 сторінках друкованого тексту. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, сформульована мета і завдання дослідження, вказується об'єкт і предмет дослідження. У першому розділі розглядаються питання щодо сучасного стану ринку кабачкової ікри, її споживні властивості, показники якості, дефекти, харчову цінність, а також наведена нормативна та законодавча база щодо оцінювання якості та безпечності кабачкової ікри. Другий розділ включає об’єкти та методи досліджень. В третьому розділі визначено товарознавчу оцінку якості шоколадних цукерок, проведено експертне оцінювання. Четвертий розділ містить питання щодо охорони праці товарознавця.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок