Перегляд за Автор "Агунова, Л.В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКомплексні дипломні проекти у системі підвищення професійної компетентності(2015) Агунова, Л.В.; Азарова, Н.Г.Більшість випускників вищих навчальних закладів щорічно стикаються з проблемою працевлаштування. Керівники виробництв не поспішають брати молодих фахівців на виробництво. Найчастіше відмову пояснюють недостатністю професійних навичок і знань, відсутністю уявлень про посадові обов’язки і відповідальність.
- ДокументПрактична підготовка студентів до виконання курсового проектування(2014) Азарова, Н.Г.; Агунова, Л.В.Метою виконання курсового проекту є підготовка до дипломного проектування. Студенти, що навчаються за навчальними планами спеціальності 6.030601 освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за кафедрою технології м’яса, риби і морепродуктів вивчають дисципліну „Техніка і технологія галузей харчових виробництв”. Матеріал даної дисципліни дає можливість студентам ознайомитись з технологією отримання м’ясної сировини і виробництвом з неї м’ясних продуктів.