Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Аветисян, К. В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    28590 Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру
    (2007) Іоргачова, К. Г.; Аветисян, К. В.; Банова, С. І.; Куц, А. В.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру, що містить фруктозу та інший цукрозамінник, яблучне пюре, пектин цитрусовий, сухий яєчний білок, патоку, молочну кислоту, лактат натрію, есенцію фруктово-ягідну, барвник червоний і воду, яка відрізняється тим, що як інший цукрозамінник вона містить полідекстрозу.
  • Документ
    Особливості проблемно-орієнтованого навчання студентів
    (2019) Соколова, Н. Ю.; Аветисян, К. В.; Хвостенко, К. В.; Мар’янова, Л. О.
    Процес пізнання та вирішення проблеми дозволяє слухачам розвивати компетенції, які використовуються для набуття практичних навичок. Такий підхід підвищує здатність студента до критичного мислення, ефективність пошуку та аналізу літератури з питання, що розглядається та заохочує постійне навчання в командному середовищі.
  • Документ
    Тиксотропные свойства мармеладных масс
    (2016) Иоргачева, Е. Г.; Гордиенко, Л. В.; Аветисян, К. В.
    При производстве мармелада важной структурно-реологической характеристикой желейной массы, влияющей на ход технологического процесса и качество готовых изделий, является ее вязкость.
  • Документ
    Физиологические свойства мармелада с измененным углеводным составом
    (2017) Иоргачева, Е. Г.; Гордиенко, Л. В.; Аветисян, К. В.
    Для расширения ассортимента и сырьевой базы при получении желейного мармелада предварительными исследованиями показана целесообразность замены сахара на крахмальный сироп или фруктозу в сочетании с полидекстрозой. Рассчитана гликемичность исследуемых образцов.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок