Перегляд за Автор "Аветисян, К. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ28590 Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру(2007) Іоргачова, К. Г.; Аветисян, К. В.; Банова, С. І.; Куц, А. В.Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру, що містить фруктозу та інший цукрозамінник, яблучне пюре, пектин цитрусовий, сухий яєчний білок, патоку, молочну кислоту, лактат натрію, есенцію фруктово-ягідну, барвник червоний і воду, яка відрізняється тим, що як інший цукрозамінник вона містить полідекстрозу.
- ДокументОсобливості проблемно-орієнтованого навчання студентів(2019) Соколова, Н. Ю.; Аветисян, К. В.; Хвостенко, К. В.; Мар’янова, Л. О.Процес пізнання та вирішення проблеми дозволяє слухачам розвивати компетенції, які використовуються для набуття практичних навичок. Такий підхід підвищує здатність студента до критичного мислення, ефективність пошуку та аналізу літератури з питання, що розглядається та заохочує постійне навчання в командному середовищі.
- ДокументТиксотропные свойства мармеладных масс(2016) Иоргачева, Е. Г.; Гордиенко, Л. В.; Аветисян, К. В.При производстве мармелада важной структурно-реологической характеристикой желейной массы, влияющей на ход технологического процесса и качество готовых изделий, является ее вязкость.
- ДокументФизиологические свойства мармелада с измененным углеводным составом(2017) Иоргачева, Е. Г.; Гордиенко, Л. В.; Аветисян, К. В.Для расширения ассортимента и сырьевой базы при получении желейного мармелада предварительными исследованиями показана целесообразность замены сахара на крахмальный сироп или фруктозу в сочетании с полидекстрозой. Рассчитана гликемичность исследуемых образцов.