Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Абрамович Сергій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення макаронного пресу ЛПШ-1200 в системі SMART технологій
    (ОНТУ, кафедра технологічного обладнання зернових виробництв, 2024) Абрамович Сергій
    Представлена кваліфікаційна робота виконана у рамках дисципліни ""Енергетичний моніторинг та ІТ-сервіс обладнання з КП"". Макаронний прес ЛПШ-1200 є досить складним технологічним об'єктом, основною частиною якого є здвоєна тістомісильна машина. Модернізація тістомісильної машини полягає в інтенсифікації процесу змішування тіста шляхом установки на валах здвоєного тістозмішувача, преса ЛПШ-1200, місильні лопатки, нахил яких регулюється в досить великих межах. Залежно від кута нахилу лопаток покращується якість замісу тіста. Крім того, для зміни швидкості обертання валу тістомісилки застосований частотний перетворювач приводного електродвигуна машини. Особливе місце при експлуатації пресу ЛПШ-1200 є його робота в умовах SMART-технологій. Прийняті конструктивні рішення обґрунтовані розрахунками проведеними в розрахунково-пояснювальній записці, передбачені заходи охорони праці. Сучасна автоматизація на більшості українських макаронних та хлібопекарських підприємствах дозволяє управляти технологічними процесами, наприклад за допомогою таких систем як SMART-INDIVIDUAL. При цьому, багато процесів регулюються в режимі, що вимагає досить високої кваліфікації обслуговуючого персоналу. В кваліфікаційній роботі розглянуті питання, пов'язані з модернізацією тістозмішувача. Викладені питання ІТ-сервісу технологічного обладнання на макаронних підприємствах, поставлено і реалізовано технічне завдання, спрямоване на підвищення ефективності процесу тістозмішування. Основним завданням цієї роботи є збільшення продуктивності тістозмішувача, оскільки це актуально у наш час і має велике значення для будь-якого підприємства що виробляє макарони шляхом роботи в умовах SMART-технологій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок