Перегляд за Автор "Абави Аль Хадж Мухамед Ахмадович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТоварознавча оцінка томатного соку, що реалізується в супермаркетах м. Одеси та особливості нетарифного регулювання при переміщенні через кордон України.(2023) Абави Аль Хадж Мухамед АхмадовичРобота викладена на 74 сторінках, що містить 4 розділа, 3 ілюстрації, 16 таблиць, 37 інформаційне джерело та 1 додаток. Об’єктом розгляду є продукт "Сік томатний" вітчизняного та іноземного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту "Сік томатний". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту "Сік томатний", що реалізуються на ринку України і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та перспективи розвитку імпортно-експортних операцій відносно соків, основні чинники формування якості продукту "Сік томатний", проаналізовано ринок, вивчено склад продукту, особливості технології виробництва, показники якості. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідженнясоку томатного, методологія визначення коду об’єкту дослідження згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту соків в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості соку томатного, за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Також наведено застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності об’єкту дослідження при імпорті, визначення країни походження та застосування преференційних заходів. Четвертий розділ містить заходи щодо охорони праці, заходи забезпечення безпечної евакуації персоналу під час пожежі; протипожежне водопостачання – зовнішнє і внутрішнє; категорії приміщень і будівель за вибухопожежною і пожежною небезпекою; основні причини виникнення горючого середовища і загоряння в електричному устаткуванні та інші. За результатами роботи представлені висновки та пропозиції.