Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Абави Аль Хадж Мухамед"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    АНАЛІЗ РИНКУ ТОМАТНОГО СОКУ, ЙОГО СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ ТА МИТНІ ФОРМАЛЬНОСТІ ПРИ ПЕРЕТИНІ МИТНОГО КОРДОНУ УКРАЇНИ
    (ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2024) Абави Аль Хадж Мухамед
    Робота викладена на 105 сторінках, що містять 5 розділів, 5 ілюстрації, 21 таблиця, 37 інформаційне джерело, 3 додатка. Об’єктом розгляду є продукт ""Сік томатний з сіллю"" вітчизняного та іноземного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту ""Сік томатний з сіллю"". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту ""Сік томатний з сіллю"", що реалізуються на ринку України і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та перспективи розвитку імпортно-експортних операцій відносно соків, основні чинники формування якості продукту ""Сік томатний з сіллю"", проаналізовано ринок, вивчено склад продукту, особливості технології виробництва, показники якості. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження соку томатного, методологія визначення коду об’єкту дослідження згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту соків в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості соку томатного, за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Четвертий розділ містить визначення митних формальностей при переміщенні товару через митний кордон України. П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення та інші. За результатами роботи представлені висновки та пропозиції. Ключові слова: сік томатний, показники якості, нормативні документи, митних формальностей.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок