Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ізотова Анастасія Вікторівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Оцінювання відповідності нормативним вимогам м’ясних консервів та технічні бар’єри при експортно-імпортних операцій
    (ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2023) Ізотова Анастасія Вікторівна
    Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма «Комерційна діяльність і товарознавство та експертиза в митній справі». Одеський національний технологічний університет. Одеса. 2023р. Робота викладена на 118 сторінках, що містить 4 розділа, 7 ілюстрацій, 22 таблиці та 41 джерело в переліку посилань. Об’єктом кваліфікаційної роботи є м’ясні консерви з яловичини різних виробників. Предметом кваліфікаційної роботи є показники якості м’ясних консервів та нормативне регулювання при їх переміщенні через митний кордон України. Мета кваліфікаційної роботи присвячена контролю якості та відповідності м’ясних консерв нормативним документам. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану та перспективи розвитку імпортно-експортних операцій відносно об’єктів дослідження, основні чинники формування якості м’ясних консервів, представлені основні вітчизняні виробники. Наведено порівняльний аналіз чинних нормативно-правових документів, що регламентують якість та безпечність м’ясних консервів. У другому розділі представлена характеристика асортименту м’ясних консервів, асортимент в торговельних мережах України, обгрунтування вибору об’єктів дослідження, їх характеристика та методи дослідження якості та безпечності. Методологія визначення коду об’єктів дослідження згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності. У третьому розділі наведена оцінка повноти маркування і пакування м’ясних консервів, товарознавча оцінка за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. Проведено сенсорний аналіз з використанням дескрипторнопрофільного методу комплексну оцінку якості споживних властивостей м’ясних консервів, що досліджуються. Також наведено застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності об’єктів дослідження при імпорті. Визначена країна походження об’єктів дослідження та застосування преференційних заходів. Четвертий розділ містить заходи щодо охорони праці: забезпечення нормованих показників мікроклімату, чистоти повітря при виробництві м’ясних консервів, нормованих значень шуму, ультразвуку та інфразвуку, пожежна безпека при виробництві. За результатами роботи представлені висновки та пропозиції.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок