Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ізбаш, Є.О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання вторинних матеріальних ресурсів при виробництві молочно-рослинних продуктів
    (2014) Ізбаш, Є.О.
    Проведені дослідження, які свідчать про можливість використання вторинних матеріальних ресурсів молочної та зернопереробної галузей - альбумінного сиру, який підвищує біологічну цінність продукту, і ячмінної мучки, яка служить пребіотиком, при створенні функціональних молочних продуктів.
  • Документ
    Проблемні лекції в підготовці інноваційно-орієнтованих фахівців
    (2015) Дюдіна, І.А.; Ткаченко, Н.А.; Ізбаш, Є.О.
    Сучасні освітні технології повинні орієнтуватись на підготовку кадрів, спроможних ефективно керувати інноваційними процесами, розробляти і впроваджувати інноваційні проекти тощо. Потреба в таких висококваліфікованих спеціалістах вже сьогодні дуже висока і буде постійно зростати.
  • Документ
    Розробка технології кисломолочних напоїв зі стевією
    (2015) Ізбаш, Є.О.
    Метою роботи є обґрунтування концентрації стевізоїда у якості цукрозамінника та вибір про біотичних культур при створенні функціонального білкового продукту діабетичного призначення.
  • Документ
    Сучасні інноваційні технології навчання при підготовці фахівців за напрямом 6.05170101 «Харчові технології та інженерія»
    (2013) Дідух, Н.А.; Скрипніченко, Д.М.; Ізбаш, Є.О.
    Оновлення галузей харчової та зернопереробної промисловості в умовах ринкової економіки обумовлює посилену увагу випускових кафедр провідних ВНЗ до проблеми професійної підготовки фахівців за напрямом «Харчові технології та інженерія», формування в них професійних компетенцій. Стійкий розвиток інноваційної діяльності в освіті має розглядатися як процес відтворення людського капіталу на розширеній та інноваційній основі, що дає більший прибуток роботодавцям, ніж використання матеріального капіталу.
  • Документ
    Шляхи подолання проблеми працевлаштування випускників
    (2009) Чагаровська, А.С.; Ізбаш, Є.О.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок