Перегляд за Автор "Ізбаш, Є.О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання вторинних матеріальних ресурсів при виробництві молочно-рослинних продуктів(2014) Ізбаш, Є.О.Проведені дослідження, які свідчать про можливість використання вторинних матеріальних ресурсів молочної та зернопереробної галузей - альбумінного сиру, який підвищує біологічну цінність продукту, і ячмінної мучки, яка служить пребіотиком, при створенні функціональних молочних продуктів.
- ДокументПроблемні лекції в підготовці інноваційно-орієнтованих фахівців(2015) Дюдіна, І.А.; Ткаченко, Н.А.; Ізбаш, Є.О.Сучасні освітні технології повинні орієнтуватись на підготовку кадрів, спроможних ефективно керувати інноваційними процесами, розробляти і впроваджувати інноваційні проекти тощо. Потреба в таких висококваліфікованих спеціалістах вже сьогодні дуже висока і буде постійно зростати.
- ДокументРозробка технології кисломолочних напоїв зі стевією(2015) Ізбаш, Є.О.Метою роботи є обґрунтування концентрації стевізоїда у якості цукрозамінника та вибір про біотичних культур при створенні функціонального білкового продукту діабетичного призначення.
- ДокументСучасні інноваційні технології навчання при підготовці фахівців за напрямом 6.05170101 «Харчові технології та інженерія»(2013) Дідух, Н.А.; Скрипніченко, Д.М.; Ізбаш, Є.О.Оновлення галузей харчової та зернопереробної промисловості в умовах ринкової економіки обумовлює посилену увагу випускових кафедр провідних ВНЗ до проблеми професійної підготовки фахівців за напрямом «Харчові технології та інженерія», формування в них професійних компетенцій. Стійкий розвиток інноваційної діяльності в освіті має розглядатися як процес відтворення людського капіталу на розширеній та інноваційній основі, що дає більший прибуток роботодавцям, ніж використання матеріального капіталу.
- ДокументШляхи подолання проблеми працевлаштування випускників(2009) Чагаровська, А.С.; Ізбаш, Є.О.