Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Івахненко Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка концепції ресторану для сімейного відпочинку в смт. Сергіївка Б.-Дністровського р-ну Одеської обл.
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Івахненко Анастасія
    Робота складається з текстової і графічної частини. Текстова частина місить вступ, чотири розділи, висновки та список використаних джерел. Основні розділи: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства (лист 1), план закладу ресторанного господарства (лист 2), план гарячого цеху (лист 3), послуги та структуру управління закладу ресторанного господарства (лист 4). На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану для сімейного відпочинку в смт. Сергіївка Б.-Дністровського району Одеської області шляхом впровадження меню для дорослих та дітей, передбачення в залі окремих зон для відпочинку, а також роботу аніматорів і дитячих програм. В технологічному розділі проведено моделювання інфраструктури та проектування ресторану, розроблено меню та проведено необхідні розрахунки для підбору обладнання, персоналу. Описано обраний дизайн ресторану та об'ємно-планувальні рішення. В роботі представлено організаційну структуру управління в закладі, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці, цивільного захисту та охорони навколишнього середовища на підприємстві. Розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок