Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Іваніцька Анна Миколаївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Чумацького 0,9 кг та плетінок Київських 0,5 кг в хлібопекарному цеху м. Теплодар Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Іваніцька Анна Миколаївна
    В Україні хліб є одним з ключових продуктів щоденного споживання. Хлібопекарська галузь посідає провідне місце в структурі харчової промисловості країни. Завдяки наявним виробничим потужностям, високому рівню механізації технологічних процесів і широкому асортименту, підприємства галузі здатні задовольнити попит населення на різноманітні хлібобулочні вироби. Процеси, що лежать в основі технології виробництва хліба, мають біохімічну та мікробіологічну природу, що дозволяє відносити цю галузь до сфери біотехнологій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок