Перегляд за Автор "Іванченков, В. С."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНауково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства(2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
- ДокументНауково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції(Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
- ДокументОблік та звітність як потужний інформаційний ресурс управління зовнішньоекономічною діяльністю промислового підприємства(2021) Іванченкова, Л. В.; Ткачук, Г. О.; Скляр, Л. Б.; Іванченков, В. С.
- ДокументОбліково-аналітичне забезпечення в умовах управління фінансово-економічною безпекою підприємства(Фенікс, 2015) Немченко, Б. В.; Тріщин, Ф. А.; Громова, О. М.; Загорняк, О. В.; Харківський, Д. Ф.; Євтушсвська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Луценко, І. С.; Мельник, Ю. М.; Ошепков, О. П.; Рогатіна, Л. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Васьковська, К. О.; Дойчева, К. С.; Маркова, Т. Д.; Славута, О. О.; Стасюкова, К. В.; Іванченков, В. С.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Рогатіна, О. В.; Щукіна, О. В.; Канашкіна, І. В.; Пчелянська, Г. Б.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено питання перспектив розвитку фінансової системи, системи бухгалтерського фінансового, статистичного, податкового та управлінською обліку, податкової політики підприємств, аспекти аналізу потенційних загроз, автоматизації простежуваності інформації, оцінки ефективності та контролю в межах системи управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
- ДокументПринципи, завдання, планування та організація контролю фінансово-економічних результатів харчових підприємств(2020) Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.
- ДокументПроблеми фінансово-економічної безпеки суб`єктів господарської діяльності в умовах інтеграції України в світову економіку(Фенікс, 2014) Немченко, В. В.; Громова, О. М.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Гарбуз, В. Г.; Голубьонкова, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Купріна, І. В.; Лайко, О. І.; Маркова, Т. Д.; Немченко, Г. В.; Ощепков, О. П.; Слатвинська, М. О.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Ткачук, Г. О.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту ОНАХТ висвітлено питання обліково-аналітичного забезпечення ефективної системи управління фінансово-економічною безпекою підприємств та окремі аспекти функціонування системи ФЕБ, які стосуються реструктуризації, зовнішньої торгівлі, застосування інноваційних підходів та подальшого удосконалення діючих економічних механізмів
- ДокументПроблеми інноваційно-інвестеційного розвитку туристичних дестинацій(2021) Меліх, О. О.; Шепелева, О. В.; Іванченков, В. С.; Меліх, Т. Г.
- ДокументРозвиток бухгалтерського обліку в системі забезпечення якості вищої освіти(2021) Іванченкова, Л. В.; Ткачук, Г. О.; Скляр, Л. Б.; Іванченков, В. С.
- ДокументТехнологія та особливості підготовки екскурсії(2022) Шекера, С. С.; Іванченков, В. С.
- ДокументФормування стратегічного плану розвитку туристичних дестинацій на прикладі малих міст Одеської області(2022) Добрянська, Н. А.; Саркісян, Г. О.; Іванченков, В. С.
- ДокументІнноваційна роль держави, бізнесу та закладів вищої освіти в підготовці фахівців(2022) Іванченкова, Л. В.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.
- ДокументІнноваційний розвиток підприємств консервної галузі в умовах конкуренції(ОНАХТ, 2018) Іванченков, В. С.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретико-методичних засад і розробці практичних рекомендацій з організаційно-економічних механізмів підвищення конкурентоспроможності консервного підприємства на основі впровадження інноваційних технологій. У дисертації вперше надано обґрунтування науковому підходу до формування стратегії досягнення стабільного рівня конкурентоспроможності підприємств консервної галузі за рахунок здійснення інноваційних перетворень, який, на відміну від існуючих підходів, передбачає впровадження на базі існуючого інноваційного потенціалу комплексного пакету інноваційних технологій, з використанням внутрішніх та зовнішніх заходів сприяння інноваційному процесу, результатом чого є досягнення високого рівня продовольчої безпеки та балансу інтересів сторін інноваційного процесу (консервного підприємства, сільгоспвиробника, інфраструктурних інноваційних інституцій, держави та суспільства). Удосконалено концепцію формування стратегії інноваційних перетворень. Розроблено науковий підхід до оцінки ефективності інноваційної діяльності. Обґрунтовано наукові уявлення про організаційні форми сприяння інноваційної діяльності в консервній галузі. Розвинені заходи сприяння проведенню інноваційних перетворень.