Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Єременко, Ю. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    130823 Спосіб приготування основної страви з морепродуктів
    (2018) Козонова, Ю. О.; Голінська, Я. А.; Єременко, Ю. В.
    Спосіб приготування основної страви з морепродуктів, що передбачає підготовку вихідних інгредієнтів, приготування заправки, маринування морепродуктів і термічну обробку підготовлених інгредієнтів, який відрізняється тим, що заправку готують шляхом змішування рецептурної кількості соку лимонного, соку апельсинового, оливкової олії, меду і солі харчової, одержану заправку поділяють на 2 частини, в першій частині заправки маринують креветки, мідії і восьминоги протягом 15-20 хвилин, після чого замариновані морепродукти укладають у форму разом зі шматочками гарбуза, качанами цикорію салатного, спаржею і цибулею шалот, суміш заливають другою частиною заправки і запікають при температурі 180-200 °C протягом 20-25 хвилин, при цьому за 3-5 хвилин до повної готовності суміш посипають насінням соняшника.
  • Документ
    Здоровий спосіб життя разом з доставкою їжі «Good food»
    (2018) Єременко, Ю. В.
    Сьогодні для все більшої кількості людей актуальним стає питання підтримки здоров’я - як фізичного, так і психологічного. Основоположне значення для здорового способу життя має саме раціональне харчування. Тому було розроблено такий вид доставки їжі, який дозволить людині вести здоровий спосіб життя, готувати своїми руками різноманітні страви, споживати смачну та корисну їжу, не витрачати час на походи по магазинам щоб придбати сировину для приготування страв, а також не треба вигадувати безліч страв на кожен день.
  • Документ
    Концепція сервісу доставки здорової їжі «Good food»
    (2018) Єременко, Ю. В.
    Правильне харчування в сучасному світі є невід'ємною частиною життя. Харчування людини повинно бути не тільки корисним, але і смачним, правильно приготованим, з приємним зовнішнім виглядом. Одночасно з цим страви повинні мати досить просту, доступну кожному технологію приготування. Це і є основні принципами роботи кухні-фабрики «Good food».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок