Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Єрема Андрій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка холодильника для м’ясопереробного промислового підприємства у м. Миколаїв
    (ОНТУ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря, 2024) Єрема Андрій
    Кваліфікаційна робота складається з: 86 сторінок тексту, 8 рисунків, 23 таблиць, 16 посилань на літературні джерела. В кваліфікаційній роботі вирішено задачу розробки холодильника для м’ясопереробного промислового підприємства. Холодильна установка для м’ясопереробного промислового підприємства, яка є об'єктом даного дослідження, розташована у південній Україні, у м. Миколаїв. Будівля холодильника одноповерхова з висотою камер 6 м, з сіткою колон 6х12 м. У 3-х камерах місткістю 600 тон з температурним режимом -20°С передбачається тривале зберігання замороженої птиці. Також передбачена одна камера для шокової заморозки м’яса місткістю 200 тон з температурним режимом -25°С. Була обрана насосно-циркуляційного система подачі в прилади охолодження, що дає можливість зменшити місткість системи охолодження. Як робоче тіло було прийнято аміак R717. Підібрано теплоізоляційну конструкцію на основі ПСБ-С, і, виходячи з повного завантаження камер, розраховано сумарні теплопритоки. За цими даними та проведеним тепловим розрахунком підібрані компресорні агрегати фірми Bitzer, теплообмінні апарати фірми Alfa-Laval.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок