Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ємельянова Ольга"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення методу визначення клейковини при контролі якості зерна та продуктів його переробки
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Ємельянова Ольга
    на тему: Удосконалення методу визначення клейковини при контролі якості зерна та продуктів його переробки Актуальність теми клейковинає основним показником якості, шо визначається у зерні та борошні, який впливає на їх хлібопекарські властивості. Ручний метод визначення клейковини розроблений багато років тому, має декілька недоліків та потребує удосконалення з боку стандартизації умов відмивання клейковини. Мета роботи удосконалити метод відмивання клейковини при контролі якості зерна та продуктів його переробки за рахунок дослідження ступеню впливу жорсткості й температури води та стандартизації умов відмивання клейковини Практичне значення отриманих результатів обґрунтувати вплив показників жорсткості та температури води, що використовується для відмивання клейковини зерна і борошна,та надати рекомендації з регулювання цих показників Структура роботи кваліфікаційна робота складається: анотація; перелік скорочень, термінів та умовних позначень; зміст; вступ; розділ 1 «Стан проблеми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрунтування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки Обсяг роботи складає 6 рисунків, 20 таблиць та 6 графіків . Висновок в результаті наукового дослідження встановлено вплив жорсткості і температури води на вихід клейковини та її якість. Результати досліджень надруковані в Збірнику наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів, 2023 р. та у збірнику тез та доповідей до 83 наукової конференції викладачів університету.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок