Перегляд за Автор "Єгоров, Б.В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 24
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ88488 Комбікорм для форелі(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Фігурська, Л.В.Комбікорм для форелі, що містить муку рибну, премікс, зерновий компонент, який відрізняється тим, що додатково він містить жирову композицію, муку соєву, мучку кормову горохову, кукурудзяний глютен, муку кров'яну та сантохін, при цьому як зерновий компонент він містить екструдовану кормову суміш. Комбикорм для форели содержит муку рыбную, премикс, жировую композицию, муку соевую, мучку кормовую гороховую, кукурузный глютен, муку кровяную и сантохин, экструдированную кормовую смесь при следующем соотношении, мас. %: экструдированная кормовая смесь 10-20 жировая композиция 5-20 мука соевая 5-10 мучка кормовая гороховая 5-10 кукурузный глютен 10-25 мука рыбная 25-45 мука кровяная 5-10 премикс 1 сантохин 0,02. A mixed feed for trout comprises fish meal, premix, fat composition, soya flour, pea feed meal, maize gluten, blood meal and santokhin, an extruded feed mixture at the following ratio, weight %: extruded feed mixture 10-20 fat composition 5-20 soya flour 5-10 pea feed meal 5-10 maize gluten 10-25 fish meal 25-45 blood meal 5-10 premix 1 santokhin 0.02
- Документ92236 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Воєцька, О.Є.; Малакі, І.С.Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає екструдування рослинного компонента, подрібнення відходів високої вологості та змішування екструдованого рослинного компонента, відходів високої вологості і крейди, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм, дозують, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, після чого проводять основне змішування попередньої суміші з рештою подрібнених зерен кукурудзи, томатних вичавків і здозованої крейди, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі пакують. Способ производства кормовой добавки включает экструдирование растительного компонента, измельчение отходов высокой влажности и смешивание экструдированного растительного компонента, отходов высокой влажности и мела. В качестве компонента растительного происхождения используют зерно кукурузы, а в качестве отходов высокой влажности – томатные выжимки, при этом зерно кукурузы и томатные выжимки отдельно измельчают до размеров частиц 2-3 мм, дозируют, перед основным смешиванием предварительную смесь зерна кукурузы и томатных выжимок, взятых в количественном соотношении (45-55):(35-65), соответственно, смешивают в течение 160-200 с до образования гомогенной смеси, после чего проводят основное смешивание предварительной смеси с остатком измельченных зерен кукурузы, томатных выжимок и дозированного мела, смешанную смесь экструдируют, полученный экструдат охлаждают, измельчают, при необходимости упаковывают, при этом томатные выжимки, мел кормовой и зерно кукурузы берут в определенном соотношении. A metod for producing a fodder supplement includes extruding a vegetable component, shredding waste of high humidity and mixing the extruded vegetable component, waste of high humidity and chalk. Corn is used as a component of vegetable origin, tomato cake is used as waste of high humidity. Corn and tomato cake are separately shredded up to size 2-3 mm, dosed. Prior to main mixing the preliminary mixture of corn and tomato cake taken in quantitative ratio (45-55):(35-65) respectively is mixed during 160-200 s up to formation of a homogeneous mixture, then main mixing is conducted of the preliminary mixture with the rest shredded corn, tomato cake and dosed chalk, the mixed mixture is extruded, the obtained extrudate is cooled, shredded, packed if need. The tomato cake, feed chalk and corn are taken in particular ratio.
- Документ92237 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Воєцька, О.Є.; Малакі, І.С.Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає змішування компонента рослинного походження з відходами високої вологості, екструдування суміші і наступне подрібнення екструдату, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм і беруть в кількісному співвідношенні (88-92):(8-12) відповідно, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, попередню суміш змішують з рештою подрібнених зерен кукурудзи і томатних вичавків, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі, екструдат пакують. Способ производства кормовой добавки включает смешивание компонента растительного происхождения с отходами высокой влажности, экструдирование смеси и последующее измельчение экструдата. В качестве компонента растительного происхождения используют зерно кукурузы, а в качестве отходов высокой влажности – томатные выжимки, при этом зерно кукурузы и томатные выжимки отдельно измельчают до размеров частиц 2-3 мм и берут в количественном соотношении (88-92):(8-12) соответственно, перед основным смешиванием предварительную смесь зерна кукурузы и томатных выжимок, взятых в количественном соотношении (45-55):(35-65) соответственно, смешивают в течение 160-200 с до образования гомогенной смеси, предварительную смесь смешивают с остатком измельченных зерен кукурузы и томатных выжимок, смешанную смесь экструдируют, полученный экструдат охлаждают, измельчают, при необходимости упаковывают. A method for producing a fodder supplement includes mixing a vegetable component with waste of high humidity, extruding the obtained mixture and next shredding the extrudate. Corn is used as a component of vegetable origin, tomato cake is used as waste of high humidity. Corn and tomato cake are separately shredded up to size 2-3 mm and taken in quantitative ratio (88-92):(8-12) respectively, prior to main mixing the preliminary mixture of corn and tomato cake taken in quantitative ratio (45-55):(35-65) respectively is mixed during 160-200 s up to formation of a homogeneous mixture, the preliminary mixture is mixed with the rest shredded corn and tomato cake, the mixed mixture is extruded, the obtained extrudate is cooled, shredded, packed if need.
- Документ94650 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Кузьменко, Ю.Я.Спосіб виробництва кормової добавки, що включає підготовку компонентів, подрібнення зернової сировини, дозування, змішування подрібненої зернової сировини з білоквмісним компонентом, екструдування і охолодження, який відрізняється тим, що як білоквмісний компонент використовують культуральний осад від культивування лакто- і біфідобактерій, який змішують з подрібненим зерном кукурудзи при співвідношенні (15-20):(80-85), екструдування здійснюють при 110-130 °C, а отриманий екструдат подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм.
- Документ94651 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Кузьменко, Ю.Я.; Бордун, Т.В.Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення, змішування відходів тваринного походження із зерновим наповнювачем, екструдування отриманної суміші і наступне пакування, який відрізняється тим, що зерновий наповнювач подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм і змішують з щільним мідійним залишком при співвідношенні (80-90):(10-20), суміш екструдують при 110-130 °C і тиску 2-3 МПа, а отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру оточуючого середовища більше ніж на 10 °C, і подрібнюють.
- ДокументАктуальність створення в ОНАХТ науково-дослідної лабораторії питної води та водопідготовки на харчових виробництвах(2009) Єгоров, Б.В.; Коваленко, О.О.
- ДокументАналіз дипломних проектів студентів спеціальності «Технології зберігання і переробки зерна»(2016) Єгоров, Б.В.; Воєцька, О.Є.; Макаринська, А.В.Дипломний проект – це кваліфікаційне навчально-наукове дослідження студента, яке виконується на завершальному етапі навчання у вищому навчальному закладі. Дипломне проектування має комплексний характер і пов'язане з використанням набутих студентом знань, умінь та навичок зі спеціальних дисциплін.
- ДокументАналіз сировини та рецептів комбікормів для риб(2015) Єгоров, Б.В.; Фігурська, Л.В.Рецепти комбікормів для форелі звичайно складають шляхом комбінування окремих компонентів за їх хімічним складом. Розробляючи рецепти комбікормів для форелі потрібно враховувати етапи розвитку форелі: личинковий, мальковий періоди, період інтенсивного росту до товарної ваги, нерестовий період і т.д.
- ДокументВикористання вторинних продуктів консервної промисловості в комбікормах для коней(2015) Єгоров, Б.В.; Цюндик, О.Г.Великим резервом для кормовиробництва України є ресурси відходів переробки плодів і овочів. Одним з напрямків плодоовочевої галузі є переробка яблук.
- ДокументДистанційна форма навчання як засіб подальшого розвитку високоякісної вищої освіти(2016) Єгоров, Б.В.; Браженко, В.Є.Впровадження інноваційних навчальних технологій навчання впливає на подальший розвиток високоякісної вищої освіти, яка базується на постійному вдосконаленні навчально-виховного процесу. Найважливішим складником навчально-виховного процесу є навчально-методична робота, що спрямована на методичне забезпечення й удосконалення існуючих форм занять викладачів зі студентами.
- ДокументДоцільність використання томатних відходів при виробництві кормових добавок(2015) Єгоров, Б.В.; Малакі, І.С.Одним з найважливіших шляхів підвищення ефективності виробництва продукції на підприємствах переробних галузей АПК є комплексне використання сировини, повторне використання одержуваних відходів. До побічних продуктів плодоовочевої промисловості відносять вичавки томатів, яблук, моркви і буряка, тощо.
- ДокументЖом цукрового буряку – цінний кормовий засіб у годівлі великої рогатої худоби(2015) Єгоров, Б.В.; Могилянський, М.О.Одним з основних способів ресурсозбереження та збільшення кормової бази для годівлі великої рогатої худоби є використання нетрадиційних кормових засобів. Мова піде про продукти переробки цукрових буряків, а саме бурякового жому.
- ДокументМетодологічні основи створення мультимедійних курсів лекцій(2009) Єгоров, Б.В.
- Документ
- ДокументНауково-методичні аспекти тренінгів на підприємствах комбікормової промисловості(2016) Єгоров, Б.В.; Макаринська, А.В.; Воєцька, О.Є.; Бордун, Т.В.Запорука успіху будь-якого сучасного підприємства – постійне вдосконалення та розвиток навичок персоналу. Розвиток кадрового наукововиробничого потенціалу заснований на різних формах навчального процесу, метою яких є підвищення інтелектуального і професійного рівня співробітників.
- ДокументОсобливості формування рецептур комбікормів для співучої та декоративної птиці(2015) Єгоров, Б.В.; Бордун, Т.В.Декоративна та співуча птиця, як і все живе, потребують повноцінної годівлі для підтримання життєдіяльності та здоров’я організму. Комбікорм повинен містити всі компоненти, які необхідні для вироблення енергії, росту, регенерації тканин, а також для регулювання обміну речовин.
- ДокументПідвищення ефективності самостійної роботи студентів у дипломному проектуванні(2013) Єгоров, Б.В.; Чайка, І.К.; Браженко, В.Є.Модель навчання вищої технічної освіти ОНАХТ передбачає поліморфний принцип організації навчального процесу, що потребує постійного покращення науково-практичної підготовки студентів. Постійне оновлення знань та вмінь в процесі навчання дозволяє оволодіти сучасними технологіями, знаннями про новітнє обладнання, автоматизацію і комп’ютеризацію виробничих процесів.
- ДокументРЕST-аналіз маркетингового середовища підприємств з виробництва комбікормів для декоративної та співучої птиці(2015) Мардар, М.Р.; Єгоров, Б.В.; Бордун, Т.В.; Кручек, О.А.; Пономаренко, Т.За допомогою PEST-аналізу здійснюється аналіз макросередовища підприємства, що значною мірою дозволяє розробити фінансову стратегію, яка була б адекватною до умов макросередовища.
- ДокументРезерви ресурсо- та енергозбереження в комбікормовому виробництві(2015) Єгоров, Б.В.; Бурдо, О.Г.; Хоренжий, Н.В.Мета роботи полягала у визначенні внутрішнього потенціалу енергозбереження у комбікормовому виробництві при використанні у якості сировини вологих кормових засобів без їх сушіння на прикладі кормової трави люцерни.
- ДокументРоль навчально-виробничих комплексів у підвищенні якості підготовки фахівців(2009) Єгоров, Б.В.