Перегляд за Автор "Євлаш, В. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз сировини, процесів та обладнання для отримання харчових порошків(2018) Потапов, В. О.; Євлаш, В. В.; Педорич, І. П.Визначена актуальність проблем переробки та утилізації рідких відходів харчових та переробних виробництв. Розглянуто продукти переробки спиртової, пивної, молокопереробної, м’ясної, цукрової, овочеконсервної промисловості, олійних та зернових виробництв. Проведено порівняння характеристик способів тепло-массообмінної обробки високовологих харчових продуктів - кондуктивного, конвективного, сушіння під дією енергетичних полів та сублімаційного. Визначена проблема раціонального використання ресурсів у переробних галузях аграрного сектора, в якому процеси переробки сільськогосподарської сировини переводяться на безвідходний цикл виробництва, заснований на комплексному використанні природно-сировинних ресурсів і технологічних відходів. За результатами огляду зроблено висновки що до потреб ринку, які вимагають розробку малогабаритного та універсального обладнання, в якому було б можливе поєднання операцій вакуумного концентрування та сушіння при переробці, в першу чергу, відходів підприємств невеликої потужності. Запропоновано використання радіаційно–конвективного способу теплопідведення у випарювально–сушильному апараті, що дозволить суттєво знизити експлуатаційні витрати на процес і отримати високоякісний порошкоподібний продукт.
- ДокументПорівняння ефективності ультразвукового і низькотемпературного гемолізу еритроцитів крові(2017) Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Потапов, В. О.Метою даної роботи є вивчення впливу методів гемолізу на співвідношення форм гемоглобіну.
- ДокументРозробка технології біфштекса «козацький» з додаванням поліфункціональної харчової добавки «магнетофуд»(2018) Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.Введення харчової добавки «Магнетофуд» в фаршеві системи збільшує термін зберігання і ВЗЗ та покращує якість яловичих фаршів.