Том 9 № 3
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Том 9 № 3 за Автор "О. Л. Ліпова, О. В. Євтушок"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВПЛИВ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЕРСОНАЛУ НА ПРИВАБЛИВІСТЬ ХАРЧОВОГО БІЗНЕСУ(2017) О. Л. Ліпова, О. В. ЄвтушокУ статті розглянуто та обґрунтовано закономірний і безумовний взаємозв’язок таких ринковихкатегорій, як «привабливість харчового бізнесу» та «конкурентоспроможність персоналу». Персонал,що є задіяним у цьому виді бізнесу, формує певні рівні іміджу, конкурентоспроможності та адаптив-ності підприємства на ринку серед споживачів, клієнтів та конкурентів.