Роботи 2025 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2025 року за Автор "Воробйова Олександра Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: страви з м’яса птиці.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Воробйова Олександра ОлександрівнаЗабезпечення дітей у закладах загальної середньої освіти повноцінним та збалансованим харчуванням є одним із ключових чинників формування здорового способу життя. У шкільному віці раціон має повністю відповідати потребам організму, що активно росте, надаючи достатню кількість білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів і мінералів. Одним із головних джерел якісного білка для дітей є м’ясо птиці. Страви з птиці мають високу популярність у шкільному харчуванні завдяки приємному смаку, легкому засвоєнню, високій поживній цінності та доступності. Курятина й індичатина мають меншу жирність порівняно з іншими видами м’яса, що робить їх ідеальними для дитячого харчування. При цьому важливу роль відіграє не лише якість сировини, а й дотримання сучасних технологічних стандартів приготування, правильна кулінарна обробка та виконання санітарногігієнічних вимог.