125889 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 18-20 %, відволожують 2-4 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
Опис
Пат. на корисну модель 125889 Україна, МПК (2018.01) A23L 7/00, A23L 7/143 (2016.01), B02B 3/00. Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня» / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Волошенко О. С., Хоренжий Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201800089 ; заявл. 02.01.2018 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10.
Ключові слова
виробництво круп, вівсяні крупи, вівсяна плющена крупа «Новітня», очищення зерна, шліфування зерна, сортування зерна, плющення зерна, голозерний овес, зволоження зерна, відволоження зерна, підсушення зерна
Бібліографічний опис