Використання ферментних препаратів в мукомельному та хлібопекарському виробництві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На українські підприємства надходить борошно з різними хлібопекарськими властивостями, і далеко не завжди їх стан задовольняє виробників. Коригувати недосконалу якість борошна можливо за допомогою хлібних поліпшувачів.
Опис
Жиронкіна Д. С. Використання ферментних препаратів в мукомельному та хлібопекарському виробництві / Д. С. Жиронкіна, В. П. Ковальова ; наук. кер. Д. О. Жигунов // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 74–75.
Ключові слова
ферментні препарати, мукомельне виробництво, хлібопекарське виробництво, хлібні поліпшувачі
Бібліографічний опис