120341 Спосіб переробки зерна проса в крупи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб переробки зерна проса в крупи, що включає очищення зерна від домішок, лущення, сортування продуктів лущення, який відрізняється тим, що, зерно з вологістю не більше 14 % лущать на системі вальцедекових верстатів з двома деками, сортують, при цьому схід з сит 1,7´20 мм зволожують до вологості 20-22 %, відволожують 1,5-2,0 год, пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-7 хв., плющать, сушать та контролюють, прохід сит 1,7´20 мм пропарюють при тиску пари 0,15-0,17 МПа, протягом 4-6 хв. та сушать до вологості не більше 14 %.
Опис
Пат. на корисну модель 120341 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02В 3/00. Спосіб переробки зерна проса в крупи / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201704997 ; заявл. 23.05.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20.
Ключові слова
переробка зерна, зерно проса, крупа з проса, очищення зерна, лущення зерна, сортування зерна, вальцедекові верстати, зволоження зерна, відволоження зерна, пропарювання зерна, плющення зерна, сушіння зерна
Бібліографічний опис