120338 Спосіб переробки зерна проса в крупу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб переробки зерна проса в крупу, що передбачає очищення зерна від домішок, лущення, сортування продуктів лущення, шліфування та сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,15-0,17 МПа протягом 5-7 хв., підсушують до вологості не більше 12-13 %, лущать на системі вальцедекових верстатів у два етапи: на першому - у верстаті з двома деками, на другому - верстаті з одною декою, шліфують та сортують.
Опис
Пат. на корисну модель 120338 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02В 3/00. Спосіб переробки зерна проса в крупу / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201704993 ; заявл. 23.05.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20.
Ключові слова
переробка зерна, зерно проса, крупа з проса, очищення зерна, лущення зерна, сортування зерна, шліфування зерна, сушіння зерна, вальцедекові верстати
Бібліографічний опис