119927 Спосіб переробки зерна проса в крупу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб переробки зерна проса в крупу, що передбачає очищення зерна від домішок та воднотеплову обробку, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,17-0,20 МПа протягом 4-6 хв, підсушують до вологості не більше 13-14 %, подрібнюють на одній системі вальцьових верстатів, продукти подрібнення сортують у два етапи - на першому в круп'яному розсійнику вилучають борошенце та дрібні частинки ядра, на другому етапі в повітряних сепараторах вилучають лузгу
Опис
Пат. на корисну модель 119927 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/00, В02В 3/00. Спосіб переробки зерна проса в крупу / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201704994 ; заявл. 23.05.2017 ; опубл. 10.10.2017, Бюл. № 19
Ключові слова
переробка зерна, зерно проса, крупа з проса, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, сушіння зерна, подрібнення зерна, вальцьові верстати, сортування зерна, круп'яний розсійник, повітряні сепаратори
Бібліографічний опис