118168 Спосіб виробництва круп з цілого зерна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва круп з цілого зерна, що включає очищення від домішок, воднотеплову обробку, шліфування та сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 4-6 хв., підсушують та шліфують двократно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно тритикале сорту "Славетне".
Опис
Пат. на корисну модель 118168 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/10 (2016.01), В02В 3/00. Спосіб виробництва круп з цілого зерна / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Донець А. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701295 ; заявл. 13.02.2017 ; опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14.
Ключові слова
цільнозернові крупи, виробництво круп, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, шліфування зерна, сортування зерна, сушіння зерна, тритикале, зерно тритикале сорту "Славетне"
Бібліографічний опис