117897 Спосіб виробництва круп з ячменю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва круп з ячменю, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, лущення, сортування продуктів лущення, шліфування та сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що очищене зерно ячменю з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 4-6 хв., підсушують до вологості 11-12 %, лущать на одній системі, двократно шліфують з одержанням крупи, пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 2-4 хв., підсушують до вологості не більше 14 % та сортують. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно ячменю сорту "Прерія".
Опис
Пат. на корисну модель 117897 Україна, МПК (2017.01) A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/196 (2016.01), В02В 1/00, В02В 3/00. Спосіб виробництва круп з ячменю / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Ковальов М. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701294 ; заявл. 13.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.
Ключові слова
ячмінна крупа, виробництво круп, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, лущення зерна, сортування зерна, шліфування зерна, пропарювання зерна, зерно ячменю сорту "Прерія"
Бібліографічний опис