Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським.
Опис
Хоренжий, Н. В. Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками / Н. В. Хоренжий, В. П. Ковальова // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 37–39 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
процес змішування, пшеничне борошно, технологічні добавки
Бібліографічний опис