Вимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Відоменко І. О. Вимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві» / І. О. Відоменко, Л. Л. Гордієнко, Л. Є. Леонова // Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 14–16 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 449–451. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
стейкголдери, планування і контроль на підприємстві, освітня компонента
Бібліографічний опис