Використання ферментних препаратів для стабілізації якості хлібопекарної муки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Завданням данного дослідження було вивчення можливості коригування вихідних хлібопекарних властивостей борошна ферментними препаратами різних принципів дії для досягнення певних показників якості хліба за пробною лабораторної випічкою.
Опис
Ковальова В. П. Використання ферментних препаратів для стабілізації якості хлібопекарної муки / В. П. Ковальова, К. І. Друмова ; наук. кер. Д. О. Жигунов // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 19–21 :табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
якість хлібопекарної муки, стабілізація якості муки, використання ферментів в хлібопеченні
Бібліографічний опис