Вплив різних факторів на кількість та якість клейковини в зерні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Україні одним з найголовніших показників, що визначає технологічні переваги хлібопекарної пшениці і борошна, є показник кількості і якості сирої клейковини. Вміст клейковини у зерні (борошні) є одним з основних показників якості і регламентується стандартом. Існуючі стандарти передбачають використання двох методів визначення кількості і якості клейковини.
Опис
Ковальова В. П. Вплив різних факторів на кількість та якість клейковини в зерні / В. П. Ковальова, В. В. Петльована ; наук. кер. Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – с. 56–58 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
клейковина в зерні, якість клейковини, показник кількості і якості клейковини
Бібліографічний опис