Перегляд за Автор "Павловський, С.М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання продуктів переробки топінамбуру в технології цукрового печива(2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Кушнір, Ю.Р.Для отримання нових видів борошняних виробів, збагачених фізіологічно функціональними харчовими інгредієнтами, перспективним напрямком є використання нетрадиційної сировини. У даній роботі використовували в якості пребіотичної добавки водний екстракт з бульб топінамбура і харчові волокна з твердого нерозчинного осаду.
- ДокументВпровадження в навчальний процес програми САПР AutoCAD– шлях до вдосконалення підготовки конкурентоспроможного фахівця(2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Лебеденко, Т.Є.; Котузаки, О.М.Однією з головних тенденцій сучасного суспільного розвитку в переважній більшості країн є зорієнтованість освітньої політики на забезпечення якісної освіти; створення умов, необхідних для рівного доступу до неї всіх верств населення; виховання особистості, здатної до самореалізації у професійній, соціальній та творчій діяльності.