Перегляд за Автор "Новікова, Ольга"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДіагностика виробничо-господарської діяльності підприємств кондитерської галузі(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2022) Новікова, ОльгаКРМ містить 114 сторінок, 59 таблиць, 9 рисунків, список використаних джерел з 35 найменувань, 10 додатків. Метою кваліфікаційної роботи магістра є теоретичне обґрунтування економічної діагностики як функціонального елемента управління виробничо-господарською діяльністю підприємства, представлення можливих методичних підходів до здійснення економічної діагностики виробничо-господарської діяльності підприємства та розробка пропозицій щодо покращення стану виробничо-господарської діяльності підприємства кондитерської галузі промисловості. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси діагностики виробничо-господарської діяльності підприємств кондитерської галузі. Предметом дослідження є теоретико-методологічні, організаційні та практичні основи покращення виробничо-господарської діяльності підприємств кондитерської галузі. Завданням роботи передбачено узагальнити теоретико-методологічні підходи проведення діагностики виробничо-господарської діяльності; охарактеризувати підходи до проведення діагностики виробничо-господарської діяльності; охарактеризувати стан кондитерської галузі України; проаналізувати ефективності діяльності ТОВ ВКП «Авеста»; розробити практичні рекомендації щодо покращення виробничо-господарської діяльності ТОВ ВКП «Авеста». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі як заходи щодо вдосконалення їх роботи. Рік виконання роботи 2022 Рік захисту роботи 2022
- ДокументДіагностика фінансово-економічного стану ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика»(ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Новікова, ОльгаВипускна робота бакалавра містить 102 сторінки, 59 таблиць, 8 рисунків, список використаних джерел з 35 найменувань, 7 додатків. Мета випускної роботи: дослідження теоретико-методичних основ та практичних рекомендацій щодо діагностики економічного стану ПрАТ "Запорізька кондитерська фабрика" та обґрунтування напрямів його покращення. Завданням роботи передбачено узагальнити теоретико-методологічні підходи проведення діагностики економічного стану; охарактеризувати підходи до проведення діагностики економічного стану; охарактеризувати стан кондитерської галузі України; проаналізувати ефективності діяльності ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика»; розробити практичні рекомендації по покращенню економічного стану ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика». Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процеси діагностики економічного стану ПрАТ "Запорізька кондитерська фабрика". Предметом дослідження є теоретико-методологічні, організаційні та практичні основи покращення економічного стану ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності. Одержані результати можуть бути використані на підприємстві як заходи щодо вдосконалення його роботи. Рік виконання роботи 2021 Рік захисту роботи 2021