Винний та гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Винний та гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу за Автор "Крупіца, І. В."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості системи підготовки кадрів туристичного бізнесу(2018) Крупіца, І. В.; Воскресенська, О. В.; Лазука, К. Д.Специфіка туристичної освіти полягає в її багатогранності, яка готує кадри різних спеціальностей і напрямків економічного, технічного, технологічного, управлінського, наукового й інших профілів. Туристична освіта являє собою складний механізм, що постійно вдосконалюється та дозволяє активно впроваджувати інноваційні програми для підготовки кадрів туризму і використовувати закордонний досвід.
- ДокументПопуляризація фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області(2018) Крупіца, І. В.; Златова, Ю. В.Розглянуто дослідження сучасного стану фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області та перспективи її розвитку.
- ДокументПросування гастротурів в хлібопекарській галузі(2018) Крупіца, І. В.; Мельничук, Ю. О.Розглядається міський гастротур на хлібопекарське виробництво.
- ДокументСуспільне значення фахівців екскурсівної справи(2018) Крупіца, І. В.; Алексімова, Т. С.Одеса - це колоритне місто, де екскурсії та квест-екскурсії мають право на існування, і вони вже користуються великим попитом. Залишається тільки знайти достатню кількість кваліфікованих фахівців, які володіють всіма вимогами, що висуваються до професійної та психологічної підготовки екскурсоводів.
- ДокументІсторична спадщина як фактор розвитку туризму(2018) Крупіца, І. В.; Брайлян, Б. О.Культурне самовираження народу завжди викликає інтерес. Природна допитливість туриста по відношенню до різних куточків світу утворює один з найбільш сильних спонукальних туристичних мотивів. Наявність унікальних історичних об'єктів може зумовити успішний розвиток туризму в регіоні.